Home | Amstelgebouw - Voorzieningen
Copyright © 2011
Amstelgebouw
Alle rechten voorbehouden

Voorzieningen


Naast een breed aanbod aan moderne kantoorruimte beschikt het Amstelgebouw over een groot aantal faciliteiten.

Representatieve entree

De hoofdingang geeft toegang tot een aantrekkelijke en representatieve entreeruimte. De buitengevel van deze ruimte bestaat bijna geheel uit glas waardoor er veel daglichttoetreding is. Het Amstelgebouw ontvangt haar bezoekers met open armen. In deze sfeervol ingerichte entree bevindt zich een bemande receptie. De aangename uitstraling geeft het gevoel van een hotellobby.

Ontmoetingsruimte

Gelegen direct na de entree en nabij de liften bevindt zich een ontmoetingsruimte waar bezoekers ontvangen kunnen worden. Deze ontmoetingsruimte is stijlvol en hoogwaardig ingericht.

Restaurant

Het Amstelgebouw bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere vleugels. Deze vleugels zijn op de begane vloer verbonden door middel van een multifunctioneel restaurant, met uiteenlopende faciliteiten. Het betreft o.a. sfeervolle restauratieve voorzieningen, vergaderfaciliteiten, mobiele werkplekken, terrassen en diverse ontmoetingsruimtes.

Het restaurant van het Amstelgebouw wordt vanaf 1 januari 2012 geŽxploiteerd door De Vermaat Groep. Speciaal voor Het Amstelgebouw ontwikkelden zij het concept 'Seasons'. Een culinair concept waarbij in de multifunctionele ruimte verschillende sferen gecreŽerd worden. De horeca is gesplitst in twee fasen en bevat naast het (lunch)restaurant ook een espressobar.Vergaderfaciliteiten

In het gebouw zijn diverse vergaderfaciliteiten aanwezig. Huurders kunnen gebruik maken van stijlvolle presentatie-/vergaderfaciliteiten voorzien van moderne apparatuur en de uitgebreide cateringsmogelijkheden.

Overige voorzieningen

Naast bovengenoemde voorzieningen zijn nog diverse andere voorzieningen beschikbaar. Gedacht kan worden aan douchevoorzieningen, mogelijkheden om aan het pand individuele reclame-uitingen te voeren en er zijn laad- en losvoorzieningen ten behoeve van leveranciers en expeditie.