Home | Nieuws | Culinary Concept ‘Seasons’ in Amstelgebouw
Copyright © 2011
Amstelgebouw
Alle rechten voorbehouden

Nieuws


Culinary Concept ‘Seasons’ in Amstelgebouw

Het Amstelgebouw bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere vleugels. Deze vleugels zijn op de begane vloer verbonden door middel van een multifunctioneel restaurant, met uiteenlopende faciliteiten. Het betreft o.a. sfeervolle restauratieve voorzieningen, vergaderfaciliteiten, mobiele werkplekken, terrassen en diverse ontmoetingsruimtes.

Het restaurant van het Amstelgebouw wordt vanaf 1 januari 2012 geëxploiteerd door De Vermaat Groep. Speciaal voor Het Amstelgebouw ontwikkelden zij het concept 'Seasons'. Een culinair concept waarbij in de multifunctionele ruimte verschillende sferen gecreëerd worden. De horeca is gesplitst in twee fasen en bevat naast het (lunch)restaurant ook een espressobar.

Lees hier meer over wat het concept 'Seasons' van de Vermaat Groep inhoudt.