Home | Nieuws | Eerste huurders van het Amstelgebouw bekend
Copyright © 2011
Amstelgebouw
Alle rechten voorbehouden

Nieuws


Eerste huurders van het Amstelgebouw bekend

Altera Vastgoed verhuurt succesvol in het Amstelgebouw aan diverse bedrijven. Eind 2011 heeft Intertrust gekozen voor de huur van ca. 4.600 m². Intertrust huurt de begane grond van bouwdelen B en C en zo goed als alle verdiepingen van de bouwdelen D en E. De Intertrust Group heeft vestigingen in ca. 20 landen wereldwijd en zet sinds 1952 de standaard in Trust en Corporate services.

Ook internet aanbiedingen specialist Groupon heeft eind 2011 voor het Amstelgebouw gekozen door de huur van ca. 1.850 m². Groupon huurt de 4e verdieping van de bouwdelen B en C. Groupon is officieel het snelst groeiende bedrijf ooit en heeft wereldwijd meer dan 45 kantoren.

Begin 2012 koos HVK Belastingadvies voor de huur van ca. 830 m². HVK Belastingadvies huurt de gehele 5e verdieping van bouwdeel B. HVK Belastingadvies is een relatief jong bedrijf dat vanuit een jarenlange ervaring bij n van de grootste advieskantoren van de wereld tot stand is gekomen. Het is een belastingadvieskantoor dat fiscaal advies biedt aan ondernemingen, vermogende particulieren, goede doelen en andere stichtingen en verenigingen.

Met de huisvesting van de eerste 3 huurders en de samenwerking met horecaspecialist Vermaat bewijst het Amstelgebouw zich als een uitstekende multi-tenant mogelijkheid voor bedrijven die hoge eisen stellen aan hun huisvesting.