Home | Nieuws | Eerste huurders van het Amstelgebouw bekend
Copyright © 2011
Amstelgebouw
Alle rechten voorbehouden

Nieuws


Nieuwe huurders Amstelgebouw bekend

Altera Vastgoed verhuurt wederom succesvol in het Amstelgebouw. TP Vision heeft met de huur van ca. 1.700 m², verdeeld over de 7e en 8e verdieping van gebouwdeel B, haar hoofdkantoor gevestigd in het Amstelgebouw. TP Vision is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV. Het bedrijf is 70% eigendom van TPV en voor 30% van Royal Philips Electronics.

Tevens heeft MMD haar Europese hoofdkantoor verhuisd naar het Amstelgebouw om haar groeiende business te accommoderen. MMD huurt ca. 850 m² op de 6e verdieping in het Amstelgebouw. MMD is een volledige dochteronderneming van TPV en is in 2009 opgericht via een merklicentieovereenkomst met Philips. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-monitoren op de markt.

Met de huisvesting van beide partijen en de samenwerking met horecaspecialist Vermaat zijn er in totaal reeds 6 gebruikers gecontracteerd en gehuisvest in het Amstelgebouw. Daarmee is circa de helft van het pand verhuurd.

Wederom bewijst het Amstelgebouw zich als een uitstekende multi-tenant mogelijkheid voor bedrijven die hoge eisen stellen aan hun huisvesting.