Home | Omgeving
Copyright © 2011
Amstelgebouw
Alle rechten voorbehouden

Omgeving


Het Amstelgebouw ligt naast het Amstelstation, dit gebied is een belangrijke poort naar de stad. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid en de vele voorzieningen is dit gebied uitgegroeid tot een belangrijk zakencentrum, waar nationale en internationale organisaties zoals Delta Lloyd en Philips International BV zijn gevestigd.

In de bruisende omgeving van Het Amstelgebouw vindt u diverse faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld het aan de overkant gelegen restaurant Dauphine: een uitstekende plek voor een zakelijke lunch, borrel of diner. Wat verderop gelegen is Huize Frankendael: een toplocatie in een prachtige groene omgeving voor vergaderingen, trainingen, workshops en andere bijeenkomsten. Ook wanneer u zakelijke delegaties uit het buitenland ontvangt, biedt de nabije omgeving uitkomst. Hotel Casa 400 is bijvoorbeeld een servicegericht hotel met 24-uurs receptie, restaurant, gratis WIFI/Internet, bagage opslag en pantry service.

Een gezonde geest hoort in een gezond lichaam. Tegenover het Amstelgebouw is SportCity gevestigd, waar diverse sportvarianten worden aangeboden. Sporten voor of na een drukke werkdag is hier dus mogelijk.

Het direct naast het Amstelgebouw gelegen Amstelstation heeft verbindingen met tramlijn 12 (Station Sloterdijk - Amstelstation) en de metrolijnen 51 (Amstelveen Westwijk - Centraal Station), 53 (Gaasperplas - Centraal Station) en 54 (Gein - Centraal Station). Ook is hier een busstation van Eurolines gevestigd, van waaruit bussen vertrekken naar bestemmingen in heel Europa.