Home | Het Nieuwe Werken
Copyright © 2011
Amstelgebouw
Alle rechten voorbehouden

Het Nieuwe Werken


Omdat mens en maatschappij veranderen, verandert ook de rol en manier van werken. Moderne technologie maakt het mogelijk werken anders in te vullen. Bij deze nieuwe manier van werken is de behoefte aan flexibiliteit een belangrijke drijfveer. In Het Nieuwe Werken staat de medewerker centraal en krijgt hij de ruimte en vrijheid om te bepalen hoe hij werkt, waar hij werkt, wanneer hij werkt, waarmee hij werkt en met wie hij werkt. Het streven is om werken effectiever, efficiŽnter en vooral ook plezieriger te maken voor zowel de organisatie als de medewerker.

Deze nieuwe manier van werken stelt eisen aan de omgeving. Om medewerkers optimaal te laten presteren dient een werkomgeving aanwezig te zijn die als prettig wordt ervaren. De kwaliteit van de werkomgeving beÔnvloedt zo de manier van samenwerken, de bedrijfscultuur, het verantwoordelijkheids-gevoel en de motivatie van de medewerkers.
Het Amstelgebouw biedt een aantrekkelijke werkomgeving waar mensen zich prettig voelen. Naast de optimale bereikbaarheid, het eenvoudige parkeren en de levendige omgeving heeft het gebouw verschillende voorzieningen die werken in Het Amstelgebouw aangenaam en comfortabel maken. In het gebouw bevinden zich meerdere plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar kan worden gewerkt, koffie kan worden gedronken of kan worden vergaderd.

De kantoorruimten zijn voorzien van moderne faciliteiten en zijn praktisch en flexibel ingedeeld, wat zorgt voor een inspirerende omgeving. Wat uw specifieke wensen ook zijn, Het Amstelgebouw heeft een passend antwoord.